Butiksinformation

BUDSTEDET.DK / Jydsk Antikvariat
J. P. Larsens Vej 17
8220 Brabrand
kontonr. 9897 0005861128
Mobil. 21 400 399
CVR nr. 19885208

Kategorier

OPLYSNINGER

Nyheder

Om os

 

Budstedet.dk / Jydsk Antikvariat

Stort udvalgt i skønlitteratur og faglitteratur. Altid mindst 100.000 bøger på lager. Stort udvalg indenfor nyere skønlitteratur, klassiske værker og førsteudgaver. Filosofi, teologi, hobbybøger, biografier, automobilia, illustrerede børnebøger og klassiske børnebogsserier. Psykologi, pædagogik og samfund. Kunst og kultur. Alternativ medicin og personlig udvikling. Desuden righoldigt udvalg på mange andre områder.

Åbningstider:

Ordrer ekspederes normalt alle ugens 5 hverdage. Bøger sendes samme dag betaling er modtaget. Du er velkommen til at besøge antikvariatet efter forudgående aftale.

Vi har også en del andet end bøger her i huset. Nogle få af disse ting kan ses på Budstedet.dk. Således har vi pt. et stort tekstil / stoflager, flere hundrede kilo grønlandske glasperler, sjove belysninger og meget andet.

Af samlerrelaterede emner har vi biografprogrammer, knallert-, motorcykel- og bil-automobilia, postkort, o.a. Kun lidt af dette har vi haft tid til at registrere.

BMK. Idet vi fremover ønsker primært, at beskæftige os med antikvarboghandel er du meget velkommen til at kontakte os vedrørende partikøb af nogle af de mange andre varer og vi har.


www.budstedet.dk og Jydsk Antikvariat ejes og drives af Finn Varberg.